RSS

Ayakkabı Boyama

Laçin 'de gördüğümden beri aklımda olan ayakkabı boyamayı, çok rahat ettiğim ama rengi artık bozulan babetimde uygulamaya karar verdim. Ne yapsam ne etsem diye düşünürken, görselliğe döksem daha rahat seçerim dedim. Paintte oldukça acemice bir şeyler yapmaya çalıştım. Yine de bir miktar fikir verdi, biraz kararsız kaldım. Belki yardımcı olursunuz seçmeme :)


1.
2.3.4.
5.
6.
NOT : Laçin'in sitesinde ki sorundan ötürü ayakkabı boyama yazısının tam linkini veremiyorum :(

5 yorum:

nazo dedi ki...

Ama olmadı ki böyle Gözdecik. Bir sürü seçenek sunmuşsun. Çok kararsız kaldım ben. İlk baştaki gibi yapma. Diğerleri güzel. Çbuk yap ama merak ettim :)
Yapılacaklar listene gelince, hepsi de zevkli şeyler. Ayakkabıdan başla, devamı gelir.
Öptüm şekerim..

Haydins dedi ki...

2 numara yaz icin ideal bence..

Gözde dedi ki...

**Nazocum, sarı ve yeşil aklımda çok iyi bir görüntü oluşturuyordu ama böyle pek olmadı sanırım :S Alt renk olarak gri yaptım bugün daireler kesiyorum yarın boyarım sanırım :)

**Haydins çok şeker görünüyor ama ayakkabının tamamını beyaza boyayınca çok çiğ durdu :(

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

2 ve 5 numara diyorum gözdecim

Gözde dedi ki...

Esracım 5 ile 6 arası ama biraz daha farklı bişey olduu, aslında çok içime sinmedi ama... Bakalım vernikleyeyim bir de...

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes