RSS

Pamuk Prenses Olmalı mı, Olmamalı mı ?

Yazacağım şeyler çok birikti, artık unutmamak için not tutmak durumunda kalıyorum. Boş vaktimde oluyor oysa ama çok üşeniyorum... Ne var ki bazı yazılar konuları itibariyle çok fazla gecikmeye gelmiyor.

Aslında Kadınlar Günü hakkında bir yazı yazmayı planlamıyordum, taaa kii okulumun kadınlar günü çerçevesinde düzenleği Prof. Dr. Üstün Dökmen'in konferansına gidene kadar... Üstün Hocamın programını denk geldikçe TRT'de de keyifle izlerdim, inanın konferansta o programlardan çok daha fazla eğlendim. Evet eğlendim, Üstün Hocam salonu kahkahalara boğdu çoğu zaman, her konuyu çok güzel bağladı birbirine... 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek örneklerden, ne sonuçlara vardı - Bu yüzden o hoca ben öğrenciyim dimii- Hiç sıkıcı olmadı aksine bir stand-up tadındaydı, buna rağmen mesajlar yerine ulaştı. Tek taşımızı kendimiz alıcaz, kendimiz takıcazz, girmesinler havaya, ama ikinci bir tek taşa da hayır demeyiz :))) Ayrıca söylemeden edemeyeceğim bir diğer şeyde bizim çok nadiren dolan konferans salonumuzun tamamen dolmasıydı. Üstün Hocamdan ders almakta inanılmaz keyiflidir diye düşündüm.


Olur da kendisi görür bu yazıyı okursa, yada bir ileten olursa,
Hocam 14-15 yaşında araba kaçıran bir kız olmaz, o yüzden erkekler daha iyi park eder dediniz ya, şahsen söyleyemedim ama BEN VARIM Hocaaammm :))

DipNot : Fotoğraflar arka sıralardan çekildiği için çok net değil, kusurumuza bakmayın artık... Bu kadar oldu...

6 yorum:

nazo dedi ki...

tek taşımızı kendimiz alıcaz ama hayır demicez 2. ye !!
gözde koca koca konferanstan bu sonucu çıkarmışsın ya alkışlıyorum seni :p eehhh soğru söze ne denir, 3. ye bile hayır demeyiz:)

Gözde dedi ki...

Yok Nazocum ben çıkarmadım :) Hocamın kendi sözleri :))) Vallahiiii

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

Gözdecim sonunda hangi sonuca vardı üstün bey pamuk prenses olmalı mı olmamalı mı ? :)

Gözde dedi ki...

Esracımm, olmamalı sonucuna vardık en sonunda,çünkü Pamuk prensesin özbakımını yapamayan 7 cücenin ihtiyaçlarını karşılayan bir bayan olduğundan ve uyanmak için bir prense ihtiyaç duyduğudan Pamuk prenses olmamaya karar verdik biz... Olmak isteyende olabilir tabiki ama bunu hocanın ağzından dinlemek gerçekten çok hoştu :)) 7 cücelerin evi nasıl kirletip dağıttığını öyle bir anlattıkiii, o cüceleri elime geçirsem parçalardım...

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

gözdecim bu açıklama yeterli oldu pamuk prenses sadece lafta var yani :) ben de olmiim pamuk prenses falan :P

Gözde dedi ki...

Olma canım boşver, şanıyla kandırıyorlar bizi :))

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes