RSS

Örgü Kemer

Bu kış örgü kemerler çok moda, bende böyle bir şey yapayım dedim, ortaya bu çıktı....
Bu ipi sanırım 3 yıl önce almıştım. Anneme bir hırka ördürmüştüm zorla, o hırkayı da sadece bir kere giydim. Neyse, ip krem rengi ipin etrafına kahve ve altın rengi ebrulî kurdele dolanmış. Örerken toplanıyor, biraz zorluyor ama hafif parıltılı bir görüntü veriyor.

3 ilmek pirinç örgüyle başladım, yanlardan birer ilmek arttırarak 13 ilmeğe ulaştırdım. 13 ilmekten pirinç
-bana göre mercimek- örgüyle istediğim boya yaklaşana kadar devam ettim, daha sonra keserek tekrar 3 ilmeğe düşürdüm. Uçlar arasında biraz boşluk bıraktım, yani üst üste gelmiyor.




Bu kış kıyafetlerimde kurdele çok kullandım. Kurdeleli tunikler aldım, bayılarak giyiyorum. E kurdeleyi seviyorum, kemerler moda.... Dolayısıyla bu kemerde de kurdele eksik olmadı, fazlasıyla oldu :) Altın rengi organze kurdele ve üzerine kahverengi saten kurdele diktim.
Bu kemeri kahverengi düz bir tunikle takmayı planlıyorum.



Gözde...

2 yorum:

Yeliz dedi ki...

Gözdecim, çok güzel olmuş, sade ve hoş görünüyor, iyi günlerde kullan.

Sevgiler

Yeliz dedi ki...

benim linkımı neden sildiğini biliyorum, çok yakında sitemde olayları çok net bir şekilde yayınlayınca sende bu yaptığın davranışın gereksiz ve yanlış bir davranış olduğunu anlayacaksın.
Ama dediğim gibi benim için linkimi silip silmemen çok önemli değil.
Sana başarılar dilerim. Başkalarından önce kendi düşüncelerine saygı göstermen daha tutarlı bir davranış olur.

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes