RSS

Yazasım var....


Vizeler ayın 7sinde başlıyor. 5 günde, 5 sınav ve bir anda olup bitecek. Ben çalışmaya 2 gün önce yani ayın 2sinde başladım, 2 günde 2 dersi bitirdim. Bugünü hiç sevmediğim "Budgeting & Fiscal Policy" yani bütçe ve para politikası dersine ayırmıştım ama şu saat oldu daha 2 sayfa okuyabildim anca... Kendi kendime uykum var numarası çekiyorum, uyuyamayınca kalkıyorum bari bir şeyler yiyim diyorum. Yedikten sonra yine bir uyku numarası, ama uyuyamıyorum, sonra sinirleniyorum. Her sınav döneminde bir kendimi kandırma oyunu oynuyorum, mesela evden dışarı pek çıkmıyorum. Evde oturuyorum, ders çalışmak için güya, ama ders de çalışmıyorum. Ben bu çalışma programıyla, burslu okul kazandığım gibi, 3 yıldır da alttan ders bırakmıyorum. Allah devamını nasip etsin inşallah...


Bugün de böyle bir yazı yazma aşkı geldi ki kendim bile şaştım kaldım.


İşte evde böyle zaman öldürürken, Avrupa Yakasının en eski bölümlerini izliyorum. Hani Ata Demirer'in olduğu zamanlar... Çekimler, ses bile farklı ama, her şeyden öte bir doğallık var dizide... Sanki herkes doğaçlama oynuyor, tabiki özellikle Ata... Bir Ata Demirer delisiyim ben.. Tek kişilik Dev kadroyu kaç kere izlediğimi sayamadım bile... Ama yer yer Ata'ya eşlik ediyorum, gerekirse ezbere bile oynayabilecek düzeydeyim :) Ata Demirer'in stand-up showu yada espirileri değil tek beğendiğim, bir fasıl ve sanat müziği tutkunu olarak ben sesine de bayılıyorum. Buraya şarkı nasıl eklenir bilmediğimden ekleyemiyorum ama Sezen Aksuyla bir canlı performansı var, Yunanca Sagapo isimli şarkıyı söylüyorlar, tüylerim diken diken oluyor.
Ata Demirerin bu fotoğrafını çok seviyorum, Msn iletime de sık sık yazıyorum "Fani dünyanın, fani işleri....." diye...Hoş, bu aralar daha ziyade "Benim vizelerim yok, zaten öğrenci de değilim ben" yazıyorum :)


Beni tanıyanlar bilir, konuşurken konudan konuya atlarım, birde çoğu zaman anlattıklarımı bitiremem, bir türlü o "nokta" görevi görecek cümleyi kuramam. Nedeni de kafamda her daim dolaşan 40 tilkinin, kırkınında kuyruğunun birbirine değmemesidir. Yine öyle, yine düşünceler aklımda fırıl fırıl... Yine bu yazı bitmiyor :)

Neyse, bitmiş olsun bari....


Fotoğraflar Kaynak : 1. fotoğrafı arkadaşım Rennan, geçen sene İstatistik çalışırken çekmişti.
2. fotoğrafı vaktiyle google dan almıştım sanırım...

4 yorum:

nazo dedi ki...

vah vah gozde seni pek sağlıklı görmedim ben :))
çalışmıyorum diye üzülme, geçtiğine göre çalışıyosun demek ki?? beynin de seninle oyun oynuyor :)
şaka bi yana kolay gelsin canım. öptüm çok..

Gözde dedi ki...

ya nazo sorma genç yaşta....
saol cnm, öpüyorum bende...

İz dedi ki...

sorma gözde ya uyku vize ve final döneminde bukadar mı tatlı olur ve de bi halsizlik halidir..neyse sana kolay gelsin

Gözde dedi ki...

Değil mi pınarcım, çok tatlı :)
Sana da kolay gelsin, teşekkür ederim...

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes