RSS

Kadın Olmak Programı İzlenimlerim

Edicik 'in bu yazısını okuduktan sonra İstanbul'a oldukça önyargılı gitmiştik. Pek de hevesimiz kalmamıştı ama program ekibi bizi çok güzel ağırladı. Herkes çok pozitif ve sevecendi. Annemin yaptıklarına bayıldılar, masa etrafında sürekli insanlar oldu :) Masamızı hazırlamamıza özellikle Yapımcı Yardımcısı Akın Bey ve Yasemin Hanım çok yardımcı oldu. Yasemin Hanımla sürekli irtibat halinde olduğumuzdan ona annem telkâri bir küpe hazırlamıştı ama Akın Bey'i düşünemediğimizden ona umarız bir sonra ki seferde hediye götüreceğiz.
Programda çeşitli güzellik sırları veren Pervin Hanım, inanılmaz tatlı bir bayanmış. Çok kanım kaynadı, pek sevdim :) Kendisine daha önce verdiği bir tarifi dudaklarımda uyguladığımı söylediğimde çok ilgilendi sağolsun. Ayrıca annemin de güzellik uzmanlığı ustalık belgesi olduğundan iletişim içinde olacaklar. Söylemeden geçemeyeceğim başka bir şey de gerçekten çok hoş, alımlı bir bayan olduğudur. Bir de çok içten gülümsediği :)

Serkan Bey'de aynı şekilde çok pozitif, doğal ve güler yüzlüydü. Kendisi hem masamızı ziyarete geldi, hem reklam arasında yanımıza geldi biraz sohbet ettik. Edi gibi biz aç kalmadık ama, Serkan Bey aç kaldı. Çok üzüldüm, yemek yaptı, önünde duruyor ama adam aç... Açlığa hiç dayanamadığımdan kendisini çok iyi anladım. Serkan Bey'in mutfağına da Ankara Beypazarı'nın meşhur havuç lokumundan götürdük. Berna Hanım sayemizde uzun zamandır ilk defa tatlı yemiş:) Zaten onun üzerine "Süheyla Hanım Ankara'yı getirmiş" diyerek, benim çileme tercüman oldu :) 4 gün için 3 valizle gittik de.....

Kamera arkasında Osman Bey'le güzel sohbetimiz oldu, kendisi sağolsun program cd lerini yollamak için söz verdi. Ayrıca kendisi benim yaptığım çekimlerde bana yardımcı oldu, çay kahve ikram etti.

Berna Hanım 'da programdan önce gelerek, annemin masasını inceledi. Annem ona da kendi yaptıklarından bir çift telkâri küpe armağan etti. Ayrıca arkası kalp motifli bebek hırkasını da arkadaşının bebeği için hediye ettik. Berna Hanım ' da oldukça canayakındı. Berna Hanım'a dair dikkatimi çeken ilk şey ise boyunun uzunluğuydu, bence boşuna rejim yapıyor... Ayrıca, ekranda internet sitesi söylemek yasak olmasına rağmen, bizim internet sitemizin adını söyleyerek bize bir güzellik yaptı. Çekimler esnasında masanın altından annemin çantasını çıkarıp "Buraya gelenlerin de herşeyi kokoş" diyerek , bizi biraz şaşırttı :)

Program konuğu Hatırla Sevgili Laçin Ceylan'dı. Ona da telkâri küpelerden hediye ettik. Benim pek sohbet fırsatım olmadı ama annemle sohbet ettiler. Blog adresimizi vermiş annem... Dizide göründüğünden çok daha genç, hoş bir bayan... Boyu da oldukça uzun, zaten orda ki insanların arasında cüce kaldım :/ Berna Hanım fotoğraf için iki kat oldu :)

Program bitiminde, Edicik gibi iki ayağımız bir pabuca girmedi. Annem zaten başında Yasemin Hanım' a söylemişti. Toparlanırken, 3 kere gelip yardıma ihtiyacımız olup olmadığını sordular, yardımcı oldular. Çıkışta aracımızda bir problem çıkınca, Akın Bey kendisi ilgilendi ve bizi nerdeyse hiç bekletmeden aracımıza bindirdi, yolcu etti.
Bir tek annemin makyajı çok kötüydü. İlk gördüğüm anda korktum "Anneeee ne yaptılar sanaa" dedim ama Tv makyajı öyle oluyormuş. Ben Tv'den izleyemedim ama izleyenlerin yorumları olumlu oldu. Annemin ojeleri çok beğenilmiş :) Flormar 240 idi, merak eden olursa :)
Sonuç olarak, biz çok iyi vakit geçirdik. Annem kendi bölümü bittikten sonra biraz sıkıldı ama ben hiç sıkılmadım. Burdan o gün orda olan,bizimle ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Çok olumlu duygularla geri döndük. Cuma günüde telkâri yapması için annemi davet ettiler ama telkâri malzemelerimizi getirmemiştik. Onun içinde daha sonra gideceğiz. İple çekiyorum :)

9 yorum:

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Gerçekten tebrikler. Blogcular için büyük bir gurur bu.

yass dedi ki...

haftaıcı evde olmadıgım ıcın uzulmustum kacırıcam dıye ama sansa bakkı o gun evdeydım. ama ben kacırdım dıye oylesıne ızledım:P hıc dıkkat etmemıstım calısırken tv acıktı. sımdı gorunce farkettım cok uzuldum. tebrık ederım coooookkk...

nazo dedi ki...

gözdecim anneciğini tekrar tebrik ediyorum. alnınızın akıyla üstesinden geldiniz. güzel vakit geçirdiğinize de sevindim. izleyebilseydim daha mutlu olacaktım ama bir daha ki sefere artık..

Gözde dedi ki...

** Recephilmi çok teşekkür ederim bizi bir gurur kaynağı olarak gördüğün için, onore ettin bizi...

** :)) Üzülme yasscım bir daha ki sefere izlersin belki... Çok teşekkür ederiz çook :)

**Nazocum çok teşekkür ederiz, bir daha ki sefere izleyebilirsin umarım canımcımm

Adsız dedi ki...

Kuzum bende hastanedeydim ir arkadaşım kaza yaptıda İstda kimsesi yok gündüzleri ona bakıyorum izleyemedim. Yasemin'i ssevdim bende zaten tek oaradan hala da görüşürüz. Yasemin yazıları ve yorumları okudu demek ki özen göstermişler sizi iyi ağırlamışslar. Annecikle seni görmek güzeldi birtanem. Videoyu koy sende canım izleyemeneler izler bende vakit bulunca eklerim tebrikler canım sevgiler

Hayatın Ressamı dedi ki...

çok güzeldi.bende iple çekiyorum birdahakini.anneciğini tebrik ediyorum.

Gözde dedi ki...

**Edicim çok geçmiş olsun arkadaşına.. Sağlık her şeyden önemli tabi... Evet canım, şansımıza iyi ağırlandık. Video koymayı beceremedim bir türlü :) Belki bir daha ki sefere beraber gideriz ne dersin Edim :)) Çok teşekkür ederiz ana kız, öptük şekerim...

**Çok teşekkür ederiz sihirlieller, demek izledin ve beğendin :) Çok mutlu oldumm

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

tebrikler gözdecim işte olduğum için izleyemedim ama bir sonraki programı yine bildir mutlaka bakarsın evde olursam izleyebilirim :)

Kemalist90 dedi ki...

Merhaba

Koyduğunuz fotoğrafların orijinallerini mail adresime gönderebilir misiniz acaba?Laçin Ceylan'lı olanları kastediyorum.

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes