RSS

Topik Küpeler

Bu küpeleri geçen sene ya hediyelik eşya fuarında yada bir takıcıda görüp kendime bir tane kıpkırmızı yapmıştım ki şimdi nerde olduğuna dair bir fikrim yok :) Neyse, baktım bizim kızlar beğendi küpeleri, hepsine birer tane yapmıştım. Küpe kancası takması içinde bir arkadaşa vermiştim fakat bir sene onun arabasında bekledikten sonra geri alıp kancalarını anca takabildim. Veee, bir yıl sonra pazartesi günü yeni sahiplerine ulaşacaklar.

Beğenen olursa eğer, yapılışı çok basit, ben annemin çok eskilerden kalan "orlon işleme ipleri"ni kullandım.Küçük yumaklar yapıp, sonuna geldiğimde ipi kesmeden, iğneyle topun içinden bir kaç kere geçirerek sabitledim. İpi biraz bırakıp, kapama ve küpe çengeli takarak bitirdim.
Aslında üşenmezseniz sarı ve maviler gibi çift top yapıp, birde tığ ile yeşil yaprak örseniz, süpper şeker bir çift kiraz küpeniz olur :) Ben üşendim, çünkü kulağım delik değil, süslü küpeler takamıyorum, klipslerde uzun süre kalınca çok can yakıyor... :( Bence kirazlar denemeye değer :)

Gözde..........

4 yorum:

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

şeker kıvamında olmuşlar :))

Gözde dedi ki...

Çok teşekkür ederim Esracım :)

nazo dedi ki...

bence de şeker gibiler :)) ellerine sağlık gözdecik..

Gözde dedi ki...

Sağol cicim, Nazocum :)))

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes