RSS

Peluş Kitaplar



Bunlar benim Para-Banka, Uluslararası Ekonomi Teorisi, Araştırma Methodları ve geçen seneden kalan Makroekonomi kitaplarım... Çok sıkıcı ve sıradan görünüyorlardı -kitaptan ne bekliyorsam- bende peluşla bir güzel kaplayıp, üzerini süsledim. İçimden gelsede süslemeleri pek abartmadım çünkü kullanışlı olmuyorlar. Ama bana gerçekten ders çalışma isteği verdiler, kurdele yada uygun peluş iplerden ayraçları da var :) Biraz kokoş duruyorlar ama ben çok seviyorum...




Bu kitabın üzerindeki kalp vaktiyle süsüne kanıp aldığım ama hiç kullanmadığım bir kurşun kaleme ait, kalple uygun renkte organze kurdeleden ayracı var :)








Bunu süslerken bir hata yaptım, kartondan bir kalp kesip üzerine yapıştıtıcı boca ettikten sonra boncuklar yapıştırdım ama o boncuklar kitabın kapağı her açıldığında birer ikişer döküldü. Kalbin etrafında kullandığım kurdeleden de ayraç yapmıştım ama kalp azıcık kel kaldı :)





Bunu da daha önceden aldığım ve artık kullanmadığım bir bozuk para cüzdanıyla süsledim. İçine ufak tefek eşyamı koyabildim, ders anında bazen çöp kutusu olarak kullandım :) Ayracını ise ördüklerimden artan bir parça iple yaptım.

Bu sene bu ipleri görenleriniz var mı bilmiyorum ama örünce polar gibi yumuşacık oluyorlar, örmek de çok güzel olduğundan 5 arkadaşıma ve anneme atkı, bir arkadaşımın bebeğine ise atkı bere takım ördüm. Daha sonra o atkılardan biri yastık oldu, yakında onunda fotoğraflarını koyacağım.

Gözde....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sıkıcı kitaplara sihirli ellerin değmiş belli. Bir an önce diğerlerini de ekle yetenkli arkadaşım benim.

Laçin Tenel dedi ki...

öncelikle hemen açmana çok sevindim kendi blogunu, hoşgeldin. Bu kitaplar çok neşeli olmuş devamını bekliyoruz...

Gözde dedi ki...

Edacım ve Laçincim, ikinizede çok teşekkür ederim. Güzel yorumlarınız benim için çok büyük destek oluyor. Devamını zevkle sunacağım :))

ebrulikedi dedi ki...

çok şeker olmuşlar.iktisat okuyorsun galiba.dediğin dersler çok sıkıcıdır.bu kitaplarla insanın ders çalışası gelir.çok sevdim bunları.ben üniversitedeyken görseydim kesin yapardım:)

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes