RSS

Ben Geldim

Annemin yaptıklarını sergilediğim blogdan sonra, biraz bu dünyaya girip blogları da inceleyince "Benim neden olmasın ki ? " dedim. Bir heves isim düşündüm, karar veremedim ama sabrım kalmadığından aklıma gelen ilk ismi ters çevirerek (papatya falı varmış ne yapıyım) blogumu açtım. Şimdi de mutlu mutlu yazıyorum işte :)

P.S. Tek hesaptan açılan iki blog olduğundan isim Gözde & Süheyla olarak görünüyor. Minik benim (Gözde) blogum, Atölye Hobby ise annemin (Süheyla) blogudur.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Bulduğum isimleri beğenmemiştin :)
Hayırlı olsun mu denir ? Güle güle kullan mı ?
Neyse, güzel olmuş :) Ellerine sağlık Minik...

Tosun Paşa

Gözde dedi ki...

Teşekkür ederim Paşam...

Adsız dedi ki...

Merhaba
Önce ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.
Güzel bir blog açmışsınız. Sade ve iç açıcı.
Şu bilezikler çok iyi fikir. Bakıyorum da bazı blogcu arkadaşların o kadar güzel cazip tasarımları var ki, bunları çoğaltıp bir dükkan açsalar işleri iyi gider. Şaka olsun diye yazmadım. Hatta birkaç kişi bir araya gelip iyi bir yerde dükkan açabilir, kendi elbecerilerini sergileyip satabilirler. Kendilerinin para kazanmaya ihtiyacı yoksa gelirlerinden dükkan masaflarını karşılayıp artanını hayır kurumlarına bağışlayabilirler. Tabi vakti olan ev hanımları bunu yapabilirler ancak.
Bana yazdığınız yorumun olduğu yazıma gelince: Bakın orada dediğim gibi iyi yerlere yorum yazmanın ziyaretçi çekmede etkisi büyük :)
Mesela ben eda sunere yorum yazmasaydım siz benim blogu ziyaret etmeyecektiniz. :) Ve dolayısıyla ben de buraya gelmeyecektim. Bunlar yazımda verdiğim taktikleri doğruluyor. :)

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Gözdecim iadeyi ziyarete geldim ve iki güzel sürprizle karşılaştım.İlki temadaş olmamız,ikinciside bloğunu çook sevimli bulmam.Çok severek okuyacağım şeyler yapmışsın,ellerine sağlık :) Artık buralardayım,görüşürüz ;)

Gözde dedi ki...

Hoşgeldin canım, zevklerimiz yakın sanırım :) Her zaman beklerim, teşekkür ederim

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Güzel bir blog olmuş tebrikler...

Gözde dedi ki...

Teşekkür ediyorum :)

"Öylesine bir blog" olarak yazılmaya başlayan bu blog, sahibesinin ara ara onu terketmesi sebebiylede çok net bir tanıma hiç bir zaman sahip olamamıştır. "Yaptıklarımı, aldıklarımı, giydiklerimi, aklımakileri paylaştığım, ortaya karışık b'şiidir :) gzd
 
Copyright 2009 Minik... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes